top of page
kert.jpg

Termőföld rendelés, szállítás

Rendelhető termőföld típusai:

Natúr termőföld 

A natúr termőföld ára versenyképes és megfizethető, így mindenki számára elérhető a kiváló minőségű termőföld. Vásárolj natúr termőföldet tőlünk most, és biztos lehet abban, hogy a növényei egészségesen és eredményesen fejlődnek majd.

natúr termő

Natúr termőföld ára:
Köbméter ár: 6300Ft/m³
Tonna ár :4300Ft/T

Rostált termőföld

A rostált termőföld ára a minőséghez képest kifejezetten versenyképes. Vásárolj tőlünk rostált termőföldet, és biztos lehetsz benne, hogy a növényeid számára a legjobbat kapod. A rostált termőföld megfelelő porozitással rendelkezik, ami elősegíti a talaj levegőzöttségét és vízmegkötő képességét.

IMG_20230506_173403.jpg

Rostált termőföld ára:
Köbméter ár:7500Ft/m³
Tonna ár:5300Ft/T

Miért válaszd a mi termőföldünket?

Válaszd a kerti natúr, rostált, vagy marhatrágyás termőföldünket, amely tökéletes tápanyagforrást biztosít a növényeid számára. Szakértőként tudjuk, hogy egy jó minőségű talaj alapvető fontosságú a sikeres növénytermesztéshez, és mi garantáljuk, hogy termőföldünkkel megkapod a legjobbat

termőföld minőség.jpg

Minőség

Termőföldünk gondosan összeállított keveréke a legjobb minőségű alapanyagokból készül, hogy biztosítsuk a növényeid optimális növekedését és egészséges fejlődését.

termeszet.jpg

Természetesség

Nálunk csak természetes összetevőket találsz, nincsenek káros vegyi anyagok vagy műtrágyák. A fenntartható gazdálkodás elkötelezett hívei vagyunk, és fontosnak tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

hajtás.jpg

Hatékonyság

A termőföldünk speciális keveréke elősegíti a jó vízelvezetést és a megfelelő légáteresztést, ezáltal megakadályozza a gyomnövények terjedését és a kórokozók kialakulását.

Rostált termőföld vásárlás,

Az általunk kínált rostált termőföldök minősége garantált, és számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos termőföldekkel szemben. A rostált termőföldünk speciális kezelési folyamaton megy keresztül, amely során a földet apróbb darabokra rostáljuk, így javítva annak szerkezetét és légáteresztő képességét.

A rostált termőföldünk előnye, hogy javítja a talaj vízelvezetését és csökkenti a vízrekedést, így a növények gyökerei jobban tudnak lélegezni. Ezenkívül a rostált termőföld segít megelőzni a növények gyökérrothadását, mivel a tömörödés kisebb valószínűsége miatt a gyökerek egészségesen tudnak fejlődni.

Az általunk kínált rostált termőföldök magas szintű tápanyagokat tartalmaznak, amelyek javítják a növények termését és minőségét. A rostált termőföld ideális választás azoknak a kertészeknek és mezőgazdasági termelőknek, akik magas színvonalú termést szeretnének elérni.

Rendelkezésedre állnak különböző típusú rostált termőföldjeink, amelyek mindegyike gondosan összeállított, minőségi alapanyagokból készül. A termőföldek összetétele és minősége rendszeresen ellenőrzött, hogy biztosítsuk a megfelelő minőséget és a növények számára optimális körülményeket.

Bízunk benne, hogy az általunk kínált rostált termőföldök segítségével elérheted a kívánt növénytermést, és elégedett leszel a minőségükkel és hatékonyságukkal.Az általunk kínált rostált termőföldök árai piaci árszinten belül vannak, és igyekszünk mindig a legjobb ár-érték arányt biztosítani a vásárlóink számára.

Natúr termőföld vásárlás,

A jó minőségű natúr termőföld kiválasztása számos előnnyel jár a növények számára. Az ilyen termőföld kiegyensúlyozott tápanyag-összetétellel rendelkezik, amely biztosítja a növények egészséges növekedését és fejlődését. Emellett a jó minőségű natúr termőföld kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik, így segít megőrizni a talajnedvességet és elősegíti a növények vízháztartását. Rendeld meg tőlünk a jó minőségű natúr termőföldet, és élvezd a maximális termés mennyiséget és minőséget!

Termőföld rendelés, szállítás, ár

A minőség fontos szerepet játszik a termőföld kiválasztásában, mivel a megfelelő minőségű natúr termőföld, rostált termőföld segíthet növelni a növények termését és javítani a termés minőségét. Az általunk kínált termőföldek kiváló minőségűek és tökéletesen alkalmasak a növények egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez.

Hova szállítunk natúr, rostált termőföldet?

Fő szállítási területünk a Csepel-sziget.
Központunk Szigethalmon helyezkedik.
25-30km-es körzetben dolgozunk.

Vásároljon még ma minőségi natúr vagy rostált termőföldet kedvező áron. Rendelje meg telefonon mi ki szállítjuk önnek vagy jöjjön el személyesen és vegye át a kiválasztott szóródóárút.

Személyesen is átveheti! 

Címünk: 2315, Szigethalom Arató utca.

 
bottom of page